Organizator

Hendi centar "KOLOSEUM"

Osnivač BOSIFEST- a je nevladina organizacija Hendi centar "Koloseum". Predsednik Hendi centra "Koloseum" je Darko Ivić koji je ujedno i direktor Beogradskog internacionalnog filmskog festivala osoba sa invaliditetom - BOSIFEST. Hendi centar "Koloseum" osnovan je oktobra 2009. godine i radi na ostvarivanju ciljeva u oblasti razvoja i unapređenja položaja osoba sa invaliditetom i njihovom integracijom u sve društvene sfere.

darko

Svojim aktivnostima Hendi centar "Koloseum" želi da ostvari viziju pravednijeg društva i ravnopravan tretman osoba sa invaliditetom. Hendi centar "Koloseum" je osnovao prvi servis psihosocijalne podrške i personalne asistencije osobama sa invaliditetom.

                                

 

Da bi se postigao ravnopravan tretman osoba sa inavliditetom neophodna je potpuna integracija OSI koja podrazumeva obezbeđivanje pristupa (rampe), rezervisanog prostora, bezbednosti, toaleta, liftova, adekvatnog radnog prostora, edukacije poslodovaca, upotreba taktilnih gazišta, brajeve azbuke i audio uređaja, smeštaja, prevoza, fakultativnih izleta, personalnih asistenata, opreme, specijalizovanih službi, stručnog osoblja, rekvizita prioriteta, šalterskih službi, povlastica, subvencija, materijalne i pravne pomoći. Uz rad na realizaciji  različitih projekata hendi centar "Koloseum" doprinosi ovom cilju.

U skladu sa ciljem, misijom i vizijom osnovan je i Beogradski internacionalni filmski festival osoba sa invaliditetom - BOSIFEST.

A- A+

POZIV VOLONTERIMA

 

bosifest-plakat-2020

 

bosifest_plakat_2019

 

plakat-bosifest2018

 

baner_bosifest2019

 

HendiCentarLogo

 

ministarstvo-za-rad

 

min

 

beograd

 

hyatt

 

square

 

IN_Hotel

 

Tulip_Inn

 

belgrade-inn-hotel

 

mark-hotel

 

kinofest

 

logo_luce

 

kurir

 

espreso

 

dnevne-novine_baner_220x75px

 

glas-srpske

 

barcelona

 

ankaraaccessiblefilmfestival

 

bosi

bosi(1)

logo_click_alta

 

bosi(2)

 

dobrevesti

 

bosi(5)

delta_fondacija

bgb

 

dom_omladine

parakvadvs

constantine-hotel

garni-hotel

in-hotel

 

zira-hotel

holidayinn

hotel_park

grand

ac

mmm

kluni(1)

masel(1)

 

baner-srp-220x72

banerSTBbosifest2

klinika